Yarım asırlık tarihi ile çok sayıda önemli başarıya imza atan Türkgücü Münih kulübü 50. kuruluş yılını kutlamaya hazırlanıyor.
Tevfik ŞENDÖL (Münih)
“Yarım asırlık tarihi ile çok sayıda önemli baÅŸarıya imza atan Türkgücü Münih kulübü; gençlerin spora yönelmesinde, kadın futbol takımı ile kadınlarımızın temsilinde, farklı yaÅŸ gruplarına sunduÄŸu imkanlarla sporun desteklenmesinde yaptığı katkılardan ötürü önemli bir teÅŸekkürü hak ettiÄŸini söyleyen Münih BaÅŸkonsolosu Süalp ErdoÄŸan,”Türkgücü Münih Kulüp BaÅŸkanı TaÅŸkın Akkay ve Kulüp Yöneticisi Ender Beyhan Bilgin’i, EÄŸitim AtaÅŸemiz Dr. Akın Deveci ve AtaÅŸemiz Hazal Can ile birlikte ağırlayarak, Türkgücü Münih Futbol Kulübü’nün mevcut durumu, geleceÄŸe yönelik projeler, sunulabilecek katkılar üzerine, verimli bir sohbet gerçekleÅŸtirdik.
50. Kuruluş Yılı’nı kutlamaya hazırlanan, tüm liglerdeki en üst seviyede temsil başarısını gösteren Türkgücü Münih Futbol Kulübü’nün toplumumuza sunduğu katkılardan memnuniyet duyuyoruz. Yarım asırlık tarihi ile çok sayıda önemli başarıya imza atan kulübümüz; gençlerin spora yönelmesinde, kadın futbol takımı ile kadınlarımızın temsilinde, farklı yaş gruplarına sunduğu imkanlarla sporun desteklenmesinde yaptığı katkılardan ötürü önemli bir teşekkürü hak ediyor.
Sayın TaÅŸkın Akkay ve Ender Beyhan Bilgin’e nazik ziyaretlerinden ötürü teÅŸekkür ediyor, Türkgücü Münih Futbol Kulübü’ne Regional Liga’da baÅŸarılar diliyor, destekliyoruz.” dedi










