Kirchheim’da Sevgililer Günü 

14 Şubat Sevgililer Günü, Kircheim ve çevresinin sevilen kadınlarının bir araya gelmesiyle coşku içinde kutlandı.

YaÅŸar TAN (Kirchheim)

Bu özel günde, Filiz Haselmann’ın katıldığı etkinlikler, neÅŸe dolu anlarla dolup taÅŸtı. Katılımcılar, geçmiÅŸten günümüze en güzel anılarını paylaÅŸarak keyifli sohbetler gerçekleÅŸtirdiler.

Kutlama, öğleden sonra nezih bir pastanede başladı ve akşam fasıl gecesine aktı. Çanlı müzik eşliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, dansözün gösterileri katılımcıları büyüledi. En güzel sanat müziği şarkıları ise hep birlikte seslendirilerek, geceye ayrı bir renk kattı.

Bu yılki Sevgililer Günü, hafızalarda kalacak anılarla dolu bir şekilde kutlandı. Katılımcılar, hem eğlenceli anlar yaşadı hem de dostluklarını pekiştirdi. 14 Şubat, sadece aşkı değil, aynı zamanda dostluğu ve birlikteliği de kutlamak için harika bir fırsat oldu. Bu unutulmaz gün, herkesin yüzünde bir gülümseme bıraktı.