Tevfik ŞENDÖL (MÜNİH)
Augsburg Alevi Hacı Bektaşi Veli Derneği yönetimi, Münih Başkonsolosu Süalp Erdoğan’a tanışma ve nezaket ziyaretinde bulundu. Augsburg Derneği Başkanı Leyla Duman, Başkan Yardımcısı İnan Seyfi ve Disiplin Kurulu Başkanı Özgür Albayrak, Münih Başkonsolosluğunda gerçekleşen buluşmada derneğin çalışmaları ve toplumun gündemindeki konular üzerine görüş alışverişinde bulundular.
Başkonsolos Süalp Erdoğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Augsburg Alevi Hacı Bektaşi Veli Derneği’nin değerli yöneticileriyle samimi ve yapıcı bir görüşme gerçekleştirdik. Derneğin çalışmaları, toplumumuzun öncelikleri ve işbirliği yapabileceğimiz alanları değerlendirme fırsatımız oldu. Sayın Leyla Duman, Sayın İnan Seyfi ve Sayın Özgür Albayrak’a nazik ziyaretleri ve paylaştıkları öneriler için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz,” ifadelerini kullandı.
Bu ziyaretin, Münih Başkonsolosluğu ve Augsburg Alevi toplumu arasında kurulabilecek işbirlikleri adına önemli bir adım olduğu belirtildi.