Merhaba (Heroldstatt)
5 Mart 2022’de sade bir nikah töreniyle dünya evine giren Sinah ve Gürkan, Covid nedeniyle erteledikleri düğünü geçtiÄŸimiz 13 Eylül’de gerçekleÅŸtirdiler.




Ars çiftinin yaÅŸadığı Augsburg ÅŸehrine 110 kilometre uzaklıkta olan – Ulm kenti yakınlarındaki – Heroldstatt kasabasında doÄŸa içinde geniÅŸ alan üzerine kurulan “Büyülü Evler” isimli mekanda düzenlenen düğün töreni müzik, konuÅŸma, gezinti eÅŸliÄŸinde saat 14.00 da baÅŸladı.
Dost ve arkadaÅŸ çevresinin davet edildiÄŸi düğünde, Zwick ve Ars aileleri de eksiksiz olarak hazır bulundu. Müzik Grubu Baba Makkas’ın deÄŸiÅŸik dillerde seslendirdiÄŸi müzikleriyle coÅŸku ve eÄŸlence dolu bir atmosferde geçen gecede, konuklar gece geç saatlere kadar doyasıya eÄŸlendiler.